Bil & motor
Data
Butik & affär
Ekonomi
Flytt & transport
Hantverkare
Hundvakt & djurskötsel
Kropps- & skönhetsvård
Musik & underhållning
Resor & övernattning
Restaurang & catering
Städning
Trädgård & markarbeten
Undervisning
Vård & omsorg
Övrigt
 


 

Femstjärnig camping vid Vänern

Kronocamping: Det bästa av kulturlandskap och småstadsliv Varmt välkommen till oss på Kronocamping, en idyllisk tillflyktsort där naturens lugn möter Lidköpings mysiga småstadsliv. Här kan du njuta ..
Kronocamping Lidköping , Lidköping

Hundkurs - Hundägarutbildning

Välkommen till Hundledarskap i Hofterup, nära Center syd. Vill du starta livet med din valp i rätt ände? Trött på rackartygen din unghund har lagt sig till med? Vill du ha vardagslydnad innan hunden..
Hjerpes Hundägarskola , Kävlinge

Älskar du också känslan av ett rent hem?

Vi på YWC Service är ett litet personligt städföretag som startade som en enskild firma 2017. I slutet av 2018/början av 2019 utvecklas företaget till YWC Service AB. Vi utgår från Åkersberga, men v..
YWC Service AB , Stockholm

Grävning, trädgårdsdesign & -skötsel

Hej! Vi hjälper Dig få fint i din trädgård! Personlig service hela vägen från planering till utförande och skötsel. Det mesta inom gräv och trädgård. Vi har goda referenser. Dra av arbetskostnad med..
Hildenäs Trädgård , Mantorp

Pausa, koppla av och belöna dig

På vår spaavdelning får du återhämtning och njutning och ny energi för kropp och själ. Du kan njuta av varma bad ute och inne. Slappna av i någon av våra fyra olika bastur. Vara med på något av alla..
Selma Spa , Sunne

Apple Mac Data Reparation Jönköping

Mactek är en Appledator-specialist med huvudkontor i Jönköping. Vi har lång erfarenhet av att serva och reparera Appledatorer t.ex uppgradering, dataåterställning, skador från vätskespill, trasiga m..
Jönköping Mac Reparation , Jönköping

Utför allt inom Mark & Trädgård

LPI mark och trädgård är baserade i Högsbo och utför arbeten i Göteborg med kranskommuner. Våra kunder består av fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, samfälligheter, kommunala bolag samt villaäg..
LPI Mark & Trädgård AB , Göteborg

Kalmars hetaste Coverband

Blazer Club är svaret på Din fråga om vad som behövs i underhållningsväg för att möjliggöra en lyckad firmafest, ett bröllop, en födelsedagsfest eller liknande. Mingelmusik när gäster anländer? Musi..
BLAZC Entertainment & Event HB , Kalmar

Flytthjälp i Huddinge

Vi är en flyttfirma i Huddinge, Uppsala, Spånga och Göteborg med ett komplett utbud av flytt tjänster. Timpris: Flyttbil + 4 man: 1150 kr/ timme. Flyttbil + 3 man: 925 kr/ timme. Flyttbil + 2 man: 6..
Norden städ & flytt AB , Huddinge

Riv och bygg tjänster som gör skillnaden

Välkommen till Yuppos Way AB, ett bygg företag i Malmö, Sverige. Vi håller på med Rivning, Sanering, Håltagning och Bygg. Från början till slutet jobbar vi med en ide att riv och bygg tjänster behöv..
Yuppos Way AB , Malmö

Kranbil, maskin, transport & båtflytt

Vi utför: *båtlyft sjösättning & transport *höghöjdslyft med jibb och vinch vi når ca 42 meter rakt upp 38m åt sidan *tungalyft upp till 23 ton *på vårat maskin släp med ramper så lastar vi 23 t..
Jibbmickes Kranbil AB , Sorunda

Välkommen till oss på Nilssons blommor!

Vi är kreativa florister i Nässjö som skapar blommor för alla tillfällen. Blommor till högtidsdagar, begravningsblommor, bröllopsblommor eller varför inte unna dig själv nya växter till ditt hem. De..
Nilssons blomsterhandel i Nässjö AB , Nässjö

Vi mekar & tvättar din bil

Alingsås Mek & Tvätt AB är ett företag som håller hög kvalitet. Vi sätter krav på vårt arbete och använder endast rekommenderade produkter och delar till din bil. Vårt mål är att du som kund ska..
Alingsås Mek & Tvätt AB , Alingsås

Vad vill du göra i sommar?

Vakna till Vänerns kluckande och somna med sand mellan tårna. På Ursand bor du ett stenkast från en av Vänerns mäktigaste sandstränder och med direkt närhet till stora skogar och härliga promenadstr..
Ursands Resort och Camping AB , Vänersborg

Förmedling & Värdering & Marketing & Bokföring

BizBuySell förser med professionella underlag för en friktionsfri affär inom restaurangbranschen. 1, FÖRMEDLING av företag. 2, VÄRDERING av Bolag, Rörelse, Hyresrätt & maskinpark. 3, MARKETING f..
BizBuySell , Stockholm

C, YKB utbildning och CE

Du som vill bli lastbilschaufför! Uppstart 9 Februari, bli klar till påsk. Studietakt ca: 40%. Kolla på vår hemsida för mer info. Vi tar först och främst emot intresseanmälan via mail, därefter kont..
Maestra utbildningar AB , Örebro

Seriös och kostnadseffektiv takläggare i Stockholm

Välkommen till din takläggare i Stockholm! Vi är ett takteam som specialiserat oss på tegel- och betongtak. Med egen plåtverkstad levererar vi kompletta och högkvalitativa tak till bra pris. Vi har ..
Rikstak AB , Stockholm

Strängnäs Katthotell

Vår ambition är att erbjuda ett katthotell där katter trivs och mår bra. För oss innebär det, förutom att ha väl anpassade lokaler, god, nyttig mat, rum inredda på ett för katten passande sätt, att ..
Strängnäs Katthotell , Strängnäs

Välkommen till Frida Kvinnojour Hässleholm

Frida Kvinnojour är en ideell förening som grundades 2002. Vi driver ett kollektivt, skyddat boende med hög kvalitet och säkerhet. Vår personalstab har hög kompetens, något som vi underhåller genom ..
Frida Kvinnojour Hässleholm , Hässleholm

Pazzi - Italian slow food

Ska man göra riktig pizza kan man inte ta några genvägar och fuska. Våra pizzor kostar lite mer, men bakas med en stor portion kärlek och respekt för råvarorna. Mjölet vi använder oss av är av märke..
Pazzi Södermalm , Stockholm

Välkommen till Familjeläkarna Bålsta!

Centralt i Skokloster driver Familjeläkarna Bålsta en filial för att kunna ge er patienter bästa möjliga vård i sin närmiljö. Vi vill kombinera professionalism och hög medicinsk kompetens med det nä..
Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB , Håbo

Välkommen till STHLM rekond!

Hos oss är alla bilar välkomna för kärlek och omvårdnad. Vi utför tvätt, rekond och lackskydd på nya och begagnade bilar i moderna lokaler i Haninge. Vi ger dig bästa möjliga resultat på skonsammast..
STHLM Rekond & Bilvård AB , Haninge

Hårvård, hudvård & skönhet

Vi framhäver din naturliga skönhet och personliga stil - Frisör, hudvård, naglar Västerås. Vår vision är att erbjuda våra kunder förstklassig service, lyx och elegans med en avslappnad och bekväm at..
Salong Ikon , Västerås

Datorservice i Bromma - Stockholm

Har du problem med din dator? DATAKING är ett dataföretag med inriktning på IT och Datorservice vi erbjuder dig en snabb reparation av din dator. Inlämnings service: I vår data butik i Brommaplan ka..
Dataking i Bromma , Stockholm

Städningen är konst

FLYTTSTÄDNING: Stora krav ställs på en flyttstädning och de flesta vill inte lägga ner mycket tid på att städa när man har ett nytt hem att ta hand om. Koncentrera dig på flytten och överlåt städnin..
Vanilla Städ , Göteborg

Bjerkvik Hotell, hotellet midt i sentrum av Nord-Norge!

Bjerkvik Hotell ligger et steinkast fra havet midt i sentrum av Bjerkvik, like ved både E6 og E10. Enten du skal sørover i landet, nordover til Troms/Finnmark, vestover til Lofoten, Vesterålen og Ha..
Bjerkvik Hotell AS , Narvik

Bortforsling av grovt avfall dödsbo billigt

Flyttstädning till fastpris. Transport till soptippen mycket billigt. Vi kör allt du vill till återvinningscentralen eller till second hand. Vill du flytta, Hemkörning av möbler, hjälp med flyttning..
Sandus Flytt & Transport , Lund

Floras Café & Steakhouse – En madoplevelse i hyggens tegn

Giv dig selv og dit selskab en hyggelig madoplevelse i hjertet af København! Hos Floras Café & Steakhouse på Vesterbrogade, kan du slappe af i fredelige omgivelser og nyde et godt måltid mad. Hv..
Floras ApS , København

Virtuell Assistent online

Ta hjälp av en Virtuell Assistent och få avlastning med din administration, ekonomi, hemsida, webbutik, sociala medier m.m. Betala endast för den tid du behöver och spara både tid och pengar på att ..
Virtuella Assistentkullan AB , Falun

Välkommen till Flen Trafikskola

Skolans mål är att ha branschens bästa lärare som hjälper dig gärna med allt som har med körkortet att göra. Varmt välkommen in till vår trafikskola på Norra Kungsgatan 4 i Flen! Vi hjälper gärna di..
Flen Trafikskola AB , Flen

Ekonomi- och lönefunktion

Ekonomibyrån i Malmö erbjuder helhetslösningar för företag inom ekonomi- och lönefunktion. Vi är specialister inom ekonomi- och löneoutsourcing, för oss är det viktigt att du som kund riktar ett ful..
Ekonomibyrån i Malmö AB , Malmö

Hundpensionat / hundhotell i södra Dalarna

Dala Hundrastning & Hundhotell i Hedemora, södra dalarna, erbjuder hundpensionat vistelse i lugn lantlig miljö. I mån av plats erbjuder vi även hundpassning över dagen (helgfria vardagar) . Våra..
Dala Hundrastning & Hundhotell , Hedemora

Crystals, fossil and jewelry

Sten Bumlingen is a boutique for gemstones, crystals, fossil and jewelry and a Workshop studio for studying the art of gemstone cutting. Use our experiense to create your own unique jewellery. Share..
Sten Bumlingen , Mariefred